ПРЕВОЗНИЦИ

НазивГрадТелефонЕ-поштаОдбериРејтинг
БЕРОВО ТРАНС Берово 075309477 Одбери 0
САМ-ВЕЛ КОМПАНИ Кавадарци 043400112 Одбери 0
ЈОЦО ТУРС ТП Старо Нагоричане 070211426 Одбери 0
ЈОЦО ТУРС МС Куманово 070211426 Одбери 0
ДУРМО ТУРС Гостивар 070215507 Одбери 0
НИКО - ЕМ - КОМПАНИ 2002 Старо Нагоричане 070766059 Одбери 0
Тритерол Струмица   Одбери 0
ДАРО КОМПАНИ Куманово 031413984, 070236349 Одбери 0
РУЛЕ ТУРС Скопје / Одбери 5
ХАБИБ ТУРИЗАМ ГОСТИВАР Гостивар 042-213-481, 042-211-008, 070-241-478 Одбери 0
ГАЛЕБ Охрид 071252727 Одбери 0
ПАН ПРОМЕТ Велес 070315162 Одбери 0
БИСЕР ПРОМ Скопје 3226380, 071/863-381 Одбери 0
ТРАНСКОП А.Д БИТОЛА Битола 047231192 Одбери 0
ВАКЧАРЕ Струга   Одбери 0
МИРОС-ТРАНС Скопје   Одбери 0
БУЛИ КОМПАНИ Куманово 071/969-696 Одбери 0
СТЕВАНИ БЕНЗ Куманово 070/381385 Одбери 0
ОБЛАВСКИ Куманово   Одбери 0
СИМЕКС ПРЕВОЗ-АВТОТРАНСПОРТ Прилеп   Одбери 0
АВТО АТОМ Кочани 070336309, 033273551avtoatom@yahoo.comОдбери 0
ОСКАР- ТУРИСТ Дебар 070/241184 046/832457 Одбери 0
АНДОН КОМПАНИ Пехчево 071/266-763 Одбери 0
ВАСКО СТАРТ ВТ Куманово 070/464565 Одбери 0
ХИСАРИ-ГД Дебар 075/241224, 075499994 Одбери 0
РЕИС-К Свети Николе 078/398-606 Одбери 0
МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ АД Скопје 3292100 Одбери 0
ДАНС ЕКСПРЕС Велес 070216359 Одбери 0
АНЏЕЛО ЕКСПРЕС Скопје   Одбери 0
ШТУЗ-ПАTНИЧКИ Куманово 031431353 Одбери 0
АМИГО КОМПАНИ Гевгелија 070238041, 078830340 Одбери 0
ДМ-КОМ-БУС Скопје 071/200-508 Одбери 0
ДЕ-КА Демир Капија 043/ 366-252, 078/ 276-029, 072/ 276-029 Одбери 0
ИДО ТУРС Тетово 075468055 Одбери 0
ЕКСТРА 03 Кавадарци 071219500 Одбери 0
МАРТИНОСКИ Струга 071-322-333 046-781-333 Одбери 0
МИЛ Скопје   Одбери 0
ДЕЛУКС ТУРС Куманово 070/ 298 - 016, 070/298 - 013 Одбери 0
БЕЛДОНА-ММС Кочани 071230018 Одбери 0
ОМЕГА 2006 Охрид 075453837, 078 45 38 39 Одбери 0
ЕУРО-ТУРИСТ Гостивар 070610030, 042/212-142  Одбери 0
ПЕЛАГОНИЈА ТРАНС Прилеп 048423310 Одбери 0
ЕКОНЕКТ Скопје 070/ 233-917, 02/ 2 461 308 Одбери 0
КАЛИПСО ЛИНЕ Скопје   Одбери 0
РОЗ-РУБ-ТРАНС Кривогаштани 070208931 Одбери 0
ВАЛ ШПЕД ТП Ресен 070/237-525 Одбери 0
БОБИ - ТУРС Битола 047234433 Одбери 0
СКОРПИОН М-К Крушево 048477072, 077 997 692 Одбери 0
Т-СТЕФАНИ Валандово 072220000tstefanipirava@yahoo.comОдбери 0
ЕУРО БУС Струга 046787312 Одбери 0
УНИ - ТОУРС Прилеп   Одбери 0
СТРУМИЦА - ЕКСПРЕС Струмица 034345047, 034326684 Одбери 0
ЏИМИ ТУРС Битола 075 207 228 Одбери 0
ТРАНС - ТУРИЗАМ ЈА Скопје   Одбери 0
БАЛЕ ТУРС Охрид 075/43 11 88 Одбери 0
ПРОЛЕТЕР АД Крива Паланка 070 381 146 Одбери 0
Д-ЗОКИ Кривогаштани 071 242 280 Одбери 0
ВИСТА ТУРС Скопје 078/44 44 55 Одбери 0
ЛЕ-ЛИ Штип 071 374 310 Одбери 0
ХИСАР ТУРИЗАМ Скопје 3163622 Одбери 0
ЃОКО ГЛИГОР ШОНТЕВСКИ Берово 070 213 147 Одбери 0
ПЛАСНИЦА ТРАНС Македонски Брод 071/302-563 Одбери 0
ЈАДРАН ТУРИЗАМ Скопје 078/228-008 Одбери 0
МАРЈАН ТУРС Пробиштип 075478698 Одбери 0
ФИКРЕТ - ТУРИЗАМ Куманово 070853001 031417470 070498001 Одбери 0
ОЛИ - ТРАВЕЛ Куманово   Одбери 0
ДОРИ Гевгелија 070238021 070390799 Одбери 0
ПРЕСИЛ ТРАНС Крушево   Одбери 0
САЈО Скопје   Одбери 0
ТОНИ ТРАВЕЛ Скопје   Одбери 0
СТЕП ТОУРС Тетово 070594330, 044332350 Одбери 0
НЕШО 93 Скопје   Одбери 0
БЕНЕТАН Прилеп   Одбери 0
МИКИ Валандово 034 381 400, 070 247 038 Одбери 0
МИТ - ПИК Валандово 034/381-543 Одбери 0
ТРГОШПЕД Скопје   Одбери 0
АДИ - ТУРС Скопје   Одбери 0
ДВАЕСЕТИ ЈАНУАРИ ЈБ-ТРАВЕЛ Скопје 2522695 Одбери 0
РАСИМ ТУРИЗАМ Струга 046 780 358 Одбери 0
ГЛИМАК Скопје   Одбери 0
МИГ ТРАВЕЛ 2005 Битола 075 226666 Одбери 0
ДАВИД-А-ТУРС Скопје   Одбери 0
ГОРАН - ЈС Валандово 071333188 Одбери 0
ГОПЕШ ТРАНС Битола 076/ 482-770 Одбери 0
ОРИОН Сашо Скопје   Одбери 0
МИГ - ТРАВЕЛ Битола 075 226666 Одбери 0
ДАЈО ТУРС Неготино 071 250488 Одбери 0
ИРЕНА ВЕЛ Велес 075/ 467 899 / 075/ 302 092 Одбери 0
СИМПЛИ КОМ Куманово 075 446 965 Одбери 0
АНА-ПРО Пробиштип 070/336828 078/336828 Одбери 0
ЃОКО ТРАНС Крушево 070 308 634 Одбери 0
БАШКИМ - ТУРС Тетово   Одбери 0
ОПАЛ КОМ Ресен 047/451506 Одбери 0
ЦИЛЕ ТРАНС Свети Николе 071 685280 Одбери 0
ТРАНС БАЛКАН ПАТНИЧКИ Гевгелија   Одбери 0
АД ЖАС БУС Гостивар 072709662, 078346328, 042/217-344 Одбери 0
ИНТЕР ВЕИС Скопје   Одбери 0
АСТРАИОН ТУРС Струмица 075/483-111 Одбери 0
ЦОБИ-СМ Берово 070541719 Одбери 0
ВАРДАР - ЕКСПРЕС Скопје 023238303, 078/ 38 38 10 Одбери 0
ХЕРА ТУРС Битола   Одбери